Monique & Roel
Well, Limburg

Fijn dat er met je mee gedacht wordt! Goed bereikbaar met een kleine vrachtauto. Prima opslag voor je inboedel.

Mike
Cuijk, Noord-Brabant

1,5 jaar hier met veel gemak een unit gehuurd. Hele fijne, goed bereikbare opslagunits. Beheerder is heel vriendelijk en de opslag is mooi schoon. De volgende keer dat we zoiets nodig hebben, komen wij hier zeker terug!

Vereniging De Metworst
Bestuur vereniging De Metworst, Boxmeer

Sinds een aantal jaren huren wij als vereniging ook een opslagbox bij Boxhuur.nl. Wij liepen als vereniging tegen het probleem aan voor opslag van onze schone materialen en spullen. Als vereniging zijn wij daarom op zoek gegaan naar een opslagbox dat voor ons goed te bereiken was en aan onze eisen voldeed, dat bracht ons bij Boxhuur. Onze keuze was hierop gevallen door de volgende pluspunten; ruime toegangstijden, ruime afsluitbare/veilige boxen, goede toegankelijkheid, Schone ruimtes, de huurprijs en goed/snel contact met de verhuurder van Boxhuur.nl. Onze materialen zijn schoon, droog en gecentraliseerd opgeslagen. Bovendien is het voor ons dichtbij, waardoor we altijd zo op en neer kunnen als wij iets nodig hebben uit de opslag, mede door de ruime openingstijden. Kort om, wij raden Boxhuur.nl zeker aan voor andere verenigingen, bedrijven en particulieren.

Stijn
Sint Anthonis, Noord-Brabant

Opslagruimte huren bij Boxhuur is mij goed bevallen. De ruimtes zijn makkelijk te bereiken en hebben een mooi formaat. Allemaal op de begane grond, geen gedoe met liften en zo. Het is niet op een anoniem industrieterrein maar bij iemand op het erf, het is kleinschalig. Dat geeft mij een veilig en vertrouwd gevoel. Hoe mooi is het dat er (als je dat wilt) tijd is voor een praatje of een kop koffie. Zo hoort een Brabantse opslag te zijn.

Bjorn Mulder
BM timmerwerken, Boxmeer

Ruim een jaar gelden was ik opzoek naar een plek waar ik mijn hobby klussen/ meubels maken kon uitvoeren. Zo kwam ik via via terecht bij Monique. Na een kort maar vooral spontaan gesprek was het al snel beklonken. De ruimte was voor mij perfect. Een eigen ruimte met eigen loopdeur. Zo kon ik ongestoord mijn gang gaan. Het is een mooie plek waar het erg rustig kan zijn. Je kunt er heerlijk je gang gaan. Je kunt er op normale tijden ten alle tijden terecht. Kortom kun je hier gerust een opslag box huren. Goede prijs kwaliteit, fijne omgeving en een vriendelijk en gezellige eigenaresse die zo af en toe ook eens bij je komt kijken uit nieuwsgierigheid. Zonder meer een aanrader!

Marjon van Daal
Praktijkmanager Huisartsenpraktijk Wanroij

Wij hebben gedurende een half jaar een box gehuurd voor de opslag van een apothekerskast ten tijden van onze nieuwbouw. Wij kregen enorm veel medewerking met het logistieke gedeelte, waarbij Boxhuur zelfs personeel geregeld heeft voor het in- en uitladen van het materieel. Wij zijn zeer tevreden over de locatie en zeker over de service. Top! Hartelijk dank namens Huisartsenpraktijk Wanroij.

Anny Robben
Milsbeek

Fijne opslag droog en schoon. Makkelijk bereikbaar, je kunt er met de auto of busje tot helemaal bij de deur komen. Wat ikzelf heel belangrijk en prettig vind is dat je zelf een sleutel krijgt dat je ten alle tijden bij je spullen kunt. Ik heb mijn inboedel daar met een fijn gevoel achter gelaten. Prettige omgang met Monique. Alles netjes en correct.

Leave Your Testimonial!

Perspiciatis faucibus dolor amet purus unde om iste mattis natus sit! Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing metus sit amet. In eu justo a felis lorem ipsum Рamet faucibus ornare vel id metus.

Send Message