Wat biedt Boxhuur.nl?

Ik bied oplossingen in het voorzien van extra ruimte voor particulieren en bedrijven in een veilige omgeving. De opslagruimte zijn schoon, ruimtelijk van opzet, 7 dagen van de week open en met een persoonlijke sleutel toegankelijk.

Hoe werkt het?

Jij bent op zoek naar opslagruimte, een box die je kunt huren. Je kunt bellen of via het contactformulier aangeven wat je wensen zijn. Ik kan naar gelang jouw wensen direct aangeven wat er vrij is. Makkelijk en snel.

Natuurlijk nodig ik je graag uit om te komen kijken op locatie voor een persoonlijk contact zodat we samen kunnen bepalen welke opslagruimte het beste bij jouw plannen en wensen past.

Kan ik eerst de opslagruimte bekijken?

Jazeker! Graag nodig ik je uit om te komen kijken op locatie voor een persoonlijk contact zodat we samen kunnen bepalen welke opslagruimte het beste bij jouw plannen en wensen past.

Wat zijn de openingstijden?

De opslagruimte is 365 dagen per jaar toegankelijk tussen 06:00 – 00:00 met je eigen sleutel.

Moet ik BTW betalen

Ik kan een 0% btw tarief hanteren voor zowel particulieren als bedrijven.

Hoe moet ik betalen?

Je ontvangt elke maand een factuur. Deze kun je betalen per automatische incasso of je maakt het iedere maand zelf over.

Zijn mijn spullen verzekerd in de opslag?

Opgeslagen goederen vallen volledig onder risico van de huurder. Je dient zelf de benodigde verzekeringen af te sluiten. Je kunt bij je verzekeraar melden dat je spullen extern opslaat. De goederen worden dan bij de meeste verzekeraars gedekt door je eigen inboedelverzekering.

Is er een opzegtermijn?

De opzegtermijn bedraagt 1 maand.

Wat mag en kan ik opslaan?

Voor de veiligheid mag de box uitsluitend worden gebruikt voor opslag van goederen. Geen ontvlambare, chemische, ontplofbare, bederfelijke of illegale  producten.

Is het betrouwbaar & veilig?

De opslagboxen bevinden zich in een loods aan huis. Deze is in de nacht volledig afgesloten en is voorzien van een deugdelijk slot om onbevoegden geen toegang tot de loods te geven. Daarnaast heeft elke box een eigen slot.

Hoelang kan en mag ik huren?

Je kunt de opslagruimte huren zolang het nodig is.

Kan ik makkelijk laden & lossen?

Met zowel auto en aanhangwagen als vrachtwagen is de loods makkelijk bereikbaar. Een steekwagen kun je gratis gebruiken.

Is de locatie goed bereikbaar?

Boxhuur.nl is makkelijk te bereiken via de A73 en A77.

Zit er een stopcontact voor bijvoorbeeld een druppelaar?

Er zijn boxen met een stopcontact aanwezig.