Flexibele Huurvoorwaarden en Huisregels

» De diverse ruimtes zijn allemaal beschikbaar op de begane grond.
» Er dient 1 maand borg betaald te worden en de opzegtermijn bedraagt ook 1 maand. U zit dus niet vast aan lange/moeilijke contracten.
» De goederen die zich in de opslagboxen bevinden, vallen onder uw eigen verzekering (bv inboedelverzekering).
» Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.
» Het is niet toegestaan om brandversnellende stoffen zoals olie, benzine, campinggaz of iets dergelijks op te slaan in de boxen.
» Het is niet toegestaan om spijkers of schroeven te bevestigen in de wanden.
» Bij het beëindigen van de huurovereenkomst krijgt u de betaalde borg retour, op voorwaarde: bij inlevering van de sleutel, indien de box opgeruimd en netjes opgeleverd wordt en de huur voldaan is. Eventuele schoonmaakkosten van € 25,00 worden ingehouden van de borg.
» Per maand ontvangt u een factuur.

Betrouwbaar & Veilig

» De opslagboxen bevinden zich in een loods die ’s nachts volledig wordt afgesloten.
» De boxen zijn voorzien van een goed slot om onbevoegden geen toegang tot uw box te geven.
» De opslagboxen bevinden zich op de begane grond.

Toegankelijkheid

De boxen en opslagruimte zijn dagelijks, 7 dagen in de week, geopend van 07.00 tot 23.00 uur en met de auto / vrachtwagen bereikbaar.

De loods beschikt over twee ingangen:

Ingang 1.
Beschikt over grote entree deuren (Hoogte 3.65 meter / Breedte 3.35 meter) waardoor u gemakkelijk kunt laden en lossen en bij slecht weer eventueel uw voertuig binnen kunt zetten zodat u droog de goederen kunt laden en lossen.

Ingang 2.
Loopdeur (Hoogte 2.12 meter / Breedte 1.10 meter.

Om uw goederen in de hal te transporteren kunt u gebruik maken van een steekwagen / karretje. Deze kunt u naar behoeven gebruiken voor het intern transporteren van uw goederen. Er wordt uiteraard wel van u verwacht dat u de steekwagen / karretje na gebruik weer bij de ingang terugzet.